Pentuja ja suunnitelmia & Litters and plansMeillä ei ole tällä hetkellä pentuja . Seuraava pentue suunnitteilla 2018 loppuvuodesta / 2019 alkuvuodesta.

Cadogan Faith No More (bruxellois) astutetaan loppuvuodesta sileällä uroksella(petit brabanconilla) Lisätietoja yhdistelmästä annan mielelläni.
Cadogan Ultra Bran ja Aleta Boks Duran Duranin pennut syntyivät 23.1.2018 Yksi uros ja yksi narttu, pennut ovat black and tan värisiä.

Pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa.

You can see here photos :


Tästä näet yhdistelmän sukutaulun .

Molemmat vanhemmat on silmä-ja polvitarkastettuja, terveeksi todettuja. Both parents are healty checked and they both have 0/0 knees and healty eyes.
Tiedustelut pennuista sähköpostilla tai voit tavoitella minua puhelimitse klo.17.00 jälkeen . Ask more information for me by email: niina.jalo (at) gmail.com phone: +358 40568 3242


Pentuja ja tulevia yhdistelmiä kannattaa tiedustella hyvissä ajoin, ennen pentujen syntymää.


Tiedustellessasi pentua meiltä, kerrothan jotain itsestäsi, perheestäsi sekä aikaisemmasta koirakokemuksestasi. Etsitkö perhekoiraa tai oletko kenties kiinnostunut näyttelyistä jne. Minulle on tärkeintä että pentu saa luonasi rakastavan ja huolehtivan kodin jossa se saa viettää koko elämänsä.

On hyvä jos olet jo etukäteen hankkinut tietoa rodusta ja käynyt tutustumassa rotuun vaikkapa koiranäyttelyissä, koirat elävät kanssamme normaalia perhearkea ja ovat perheen jäseniä, koirat ovat minulle rakas harrastus, päivisin olen töissä joten parhaiten tavoitat minut klo.17.00 jälkeen arkisin.

Pyrimme pitämään pennut turvassa tartunnoilta ja pöpöiltä joita voi myös vieraiden mukana kulkeutua pentuihin. Kun tulet katsomamaan pentuja jätä perheen lemmikki kotiin, meille ei voi tuoda koiria kun talossa on pieniä pentuja. Rodusta saat parhaisten tietoa Griffon yhdistyksensivuilta. tai Kennelliitonsivuilta

Pennut luovutetaan vain rakastaviin ja vastuuntuntoisiin koteihin. Haluan aina tavata teidät henkilökohtaisesti ennen myyntipäätöksen tekoa, haluan että myös te, mahdollisen uuden kodin perheenjäsenet pääsette tutustumaan hyvissä ajoin pentuun , pennun vanhempiin sekä kasvattajaan. Näin löydämme juuri teille parhaan pennun.

Pentuvaraus on molemmin puolin sitova kun varausmaksu pennusta on maksettu.

Pentuihin pääsee tutustumaan kun ne ovat 3-4 viikon ikäisiä.

Pennut :

 • Saavat mukaansa pentupaketin
 • Pennut elävät kanssamme ja tottuvat kaikkiin ääniin ja kodin askareisiin
 • Kirjalliset hoito-ohjeet
 • Pennut luovutetaan aina rekisteröityinä ja sirutettuina
 • Eläinlääkärin tarkastamina
 • Pennut luovutetaan aikaisintaan 8vk iässä
 • Pentujen sisäsiisteys opetus alkaa jo kasvattajan luona, tämä on tärkeä asia pennun sisäsiistyden kannalta
 • Pakettiin kuuluu myös pentu trimmaus ja samalla saat opastuksen turkinhoitoon
 • Karkeakarvainen griffonin turkki vaatii nypintää! 1-2 kertaa vuodessa, sen voit opetella tekemään itse, tai käyttää koirasi trimmaajalla
 • Suosittelen ottamaan pennulle myös vakuutuksen
 • Kasvattajan yli 20v kokemuksen ja neuvot koko eliniäksi