Pentuja ja suunnitelmia & Litters and plans

Update 25.5.2023


Meillä ei ole tällä hetkellä pentuja- Seuraavat pentue suunnitelmat syksyyn 2023.

Tulossa Chini pentue loppusyksyyn 2023, FI CH Hin Satori Night Princess Akiko astutetaan. Uros vahvistuu myöhemmin.
.Chin-pentue on syntynyt alla olevasta yhdistelmästä 12.1.2022


Kaikki Chini pennut ovat löytäneet rakastavat kodit. Meillä ei ole pentuja tällä hetkellä. Chini pentuja suunnitteilla 2023 vuoteen.

Int.CH Vouges Roiyaru Sensu & Hiluttimen Fool for Love
Tiedustelut pennuista sähköpostilla tai voit tavoitella minua puhelimitse klo.17.00 jälkeen . Ei tekstiviestejä.

Ask more information for me by email: niina.jalo (at) gmail.com phone: +358 40568 3242

Pentuja ja tulevia yhdistelmiä kannattaa tiedustella hyvissä ajoin, jo ennen pentujen syntymää. Pentua voi joutua odottamaan pidemmän aikaa. Kerro haluako odottaa tietyn yhdistelmän pentua vai etsitkö pentua samaan aikaan muualta.


Tiedustellessasi pentua meiltä, kerrothan jotain itsestäsi, perheestäsi sekä aikaisemmasta koirakokemuksestasi. Etsitkö perhekoiraa tai oletko kenties kiinnostunut näyttelyistä jne. Minulle on tärkeintä että pentu saa luonasi rakastavan ja huolehtivan kodin jossa se saa viettää koko elämänsä.Vastuuntunteva kasvattaja opastaa sinua pennun hoidossa ja perehdyttää rotuun ja neuvoo mm. karkeakarvaisen griffonin turkin hoidon saloihin sekä kertoo roduissa ilmenevistä sairauksista. Vastuullinen kasvattaja tutkituttaa koiransa yleisimpien rodussa ilmenevien perinnöllisten sairauksien varalta. Nämä tiedot voit tarkistaa kennelliiton jalostusnetistä.

Älä ota pentua epämääräisistä olosuhteista tai näkemättä pennun asuinoloja, älä tue omalla toiminnallasi pentutehtailua.

Tutustu rotuun vaikkapa näyttelyissä, tule jututtamaan ja moikkaamaan rodun ihmisiä kehän laidalle. On hyvä myös perehtyä rotuun kirjallisuuden kautta, rotuyhdistyksen esittelyihin tutustuen, myös pennun hyvään kasvatukseen löytyy monia oppaita. Ne auttavat sinua tulevan pennun kanssa vastaan tulevissa kysymyksissä, lisäksi hyvän ja kokeneen kasvattajan tuki on vertaansa vailla.


On hyvä jos olet jo etukäteen hankkinut tietoa rodusta, koirat elävät kanssamme normaalia perhearkea ja ovat perheen jäseniä, koirat ovat minulle rakas harrastus, päivisin olen töissä joten parhaiten tavoitat minut klo.17.00 jälkeen arkisin.

Pyrimme pitämään pennut turvassa tartunnoilta ja pöpöiltä joita voi myös vieraiden mukana kulkeutua pentuihin. Kun tulet katsomamaan pentuja jätä perheen lemmikki kotiin, meille ei voi tuoda koiria kun talossa on pieniä pentuja. Rodusta saat parhaisten tietoa Suomen Griffon ry.n tai Japanese Chin yhdistyksen sivuilta.

Pennut luovutetaan vain rakastaviin ja vastuuntuntoisiin koteihin. Haluan aina tavata teidät henkilökohtaisesti ennen lopullisen myyntipäätöksen tekoa, haluan että myös te, mahdollisen uuden kodin perheenjäsenet pääsette tutustumaan hyvissä ajoin pentuun , pennun vanhempiin sekä kasvattajaan. Näin löydämme juuri teille parhaan pennun.


Pentuvaraus on molemmin puolin sitova kun varausmaksu pennusta on maksettu.

Pentuihin pääsee tutustumaan kun ne ovat 3-4 viikon ikäisiä.

Pennut saavat mukaansa pentupaketin ja kirjalliset hoito-ohjeet

Elävät kanssamme ja tottuvat kaikkiin ääniin ja kodin askareihin

Luovutetaan aina rekisteröityinä ja sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8vk iässä

Pentujen sisäsiisteys opetus alkaa jo kasvattajan luona, tämä on erittäin tärkeä asia pennun tulevaisuuden sisäsiisteyden kannalta

Pakettiin kuuluu myös pentutrimmaus ja samalla saat opastuksen turkinhoitoon

Kasvattajan yli 20-v kokemuksen ja neuvot koko eliniäksi


Karkeakarvainen griffonin turkki vaatii nypintää! 1-2 kertaa vuodessa, sen
voit opetella tekemään itse, tai voit käyttää koirasi trimmaajalla.


Kuvassa Pipsa pentuna.


8